Entreprenør

GG Gruppen er aksjonær i selskapene Leif Grimsrud AS og Grimsrud Entreprenad AB. Selskapene er totalentreprenører innen maskinentreprenør-, grunn- og anleggsarbeider på Østlandet og i Västra Götaland.

Leif Grimsrud AS driver tradisjonell maskinentreprenørvirksomhet. Selskapet utfører alle typer grunnarbeidsoppdrag med hovedvekt på kommunaltekniske anlegg. Firmaet ble etablert i 1957 under navnet «Br. Grimsrud AS» av brødrene Erling og Leif Grimsrud. I 1981 dannet brødrene hvert sitt entreprenørfirma og firma Leif Grimsrud AS ble etablert. Firmaet er medlem i maskinentreprenørenes forbund (MEF) og holder til i egne lokaler i Svinesundveien 334 i Halden. Administrasjon, lager, verkstedhall og deler av lastebilparken har sitt daglige virke der. Leif Grimsrud AS har en administrasjon av dyktige fagfolk og firmaet har et godt samarbeid med Opplæringskontoret for anleggs- bergfagene for å ivareta rekrutteringen i bransjen.

Dagens eiere av Leif Grimsrud AS er Veidekke Entreprenør AS med 80% og GG Gruppen AS med 20%.

Grimsrud Entreprenad AB har siden 1989 vært etablert i Strömstad, Sverige. Selskapet utfører alle typer grunnarbeidsoppdrag.